De la 1 februarie, Gigi Becali are liber la Facebook si Yahoo. Legea care ii va permite acest lucru

Ultima actualizare: 07-01-2014 06:58

O intalnire emotionanta intre George Becali si familia sa. Asta pregatesc pentru patronului Stelei sefii inchisorilor din Romania. Dar nu una fata-n fata, ci in spatiul virtual.

De la intai februarie, Becali are liber sa isi vada sotia, mama, fiicele, dar si prietenii pe Internet. Deocamdata, nu e clar cat si cum va putea sta la taclale pe Messenger sau pe videochat si daca inchisoarea ii va asigura calculator sau trebuie sa isi cumpere.

De cand a ajuns in spatele gratiilor, George Becali le-a interzis celor dragi sa il viziteze la inchisoare. A vorbit doar la telefon cu rudele.

Pentru patronul Stelei, si comunicarea cu presa este imposibila. De-acum, e posibil oricand ca Becali sa dea interviuri online.

Intalnirile virtuale nu sunt un privilegiu strict pentru latifundiarul din Pipera. Au acest drept si tovarasii sai de suferinta din spatele gratiilor. Noua lege de executare a pedepselor prevede ca, de la intai februarie:

ART. 66
Dreptul la comunicari on-line
(1) Pentru anumite categorii de persoane condamnate, se poate facilita comunicarea on-line cu membrii de familie sau alte persoane.
(2) Categoriile de persoane condamnate, numarul si durata comunicarilor on-line, precum si modalitatea de acordare a acestora se stabilesc prin regulamentul de aplicare a prezentei legi. "

George Becali va trebui sa apeleze la o echipa de specialisti IT, pe care sa ii trimita la resedinta sa din Pipera ca sa monteze o retea puternica de Internet, dar si sa le impartaseasca sotiei si fiicei sale tainei comunicarii online.

Inca nu este clar daca penitenciarul ii va asigura lui Becali doar accesul la retea sau ii va pune la dispozitie si un computer.

Cert este ca Becali va avea voie sa stea inclusiv pe site-urile de socializare. Astfel, i-ar trece mai usor timpul si ar vedea cum il incurajeaza fanii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO