În urma procesului dintre Jhonny Deep și Amber Heard, judecătorii au hotârât că actorul a fost defăimat de către fosta soție, însă și actrița a fost defăimată la rândul ei de către Adam Waldman, avocatul lui Johnny Depp.

Johnny Depp este considerat marele câștigător din procesul pe care i l-a intentat fostei sale soții, Amber Heard. Totuși, și actrița a primit un verdict favorabil la una dintre acuzațiile formulate. 

Amber Heard, calomniată de avocatul lui Johnny Deep

Deși jurații au decis că Johhny Depp a fost calomniat de fosta sa soție, Amber Heard a avut la rândul său, câștig de cauză la una dintre plângerile formulate. 

Juriul a hotărât că actrița a fost calomnită de către Adam Waldman, avocatul lui Johnny Deep, și a primit o despăgubire de 2 milioane de euro.

Amber Heard și-a dat fostul șoț în judecată pentru că a spus despre ea că a mințit și cerut despăgubiri de 100 de milioane de dolari. Juriul a ajuns la concluzia că acuzațiile actriței nu se suțin în totalitate, deoarece nu actorul a defăimat-o, ci avocatul acestuia, Adam Waldman.

Jurații au constatat că Adam Waldman, avocatul starului din “Pirații din Caraibe”, a făcut comentarii defăimătoare la adresa actriței când a spus că acuzațiile de abuz sexual, pe care i le aduce fostului soț, nu sunt serioase. Din această cauză, despăgubirile către Heard trebuie să fie plătite de avocat și nu de Depp.

Ce s-a întâmplat pe 1 iunie în procesul Depp-Heard

Starul din saga "Pirații din Caraibe" a dat-o în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard, la tribunalul din Fairfax, în apropiere de Washington, pentru un articol de opinie publicat de Washington Post în 2018, în care aceasta spunea că este o figură publică exponentă a victimelor violenței domestice.

Deși nu este menționat expres acest lucru, Johnny Depp lasă să se înțeleagă că articolul de opinie al fostei sale soții i-a distrus cariera și reputația și a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

Procesul s-a încheiat miercuri, 1 iunie 2022, iar jurații i-au dat câștig de cauză lui Johnny Deep, ceea ce înseamnă că Amber Heard va trebui să-i plătească fostului soț, 10,3 milioane de dolari.

În urma procesului dintre cei doi, părerea juraților este împărtășită și de publicul care a urmărit procesul cu sufletul la gură, dar și de experții care explică de ce a pierdut Heard procesul.

Neama Rahmani, președintele West Coast Trial Lawyers, a declarat pentru Insider că Amber Heard are o problemă de credibilitate în urma acestei confruntări în instanță.

”Ea a pierdut pentru că a mințit și a exagerat într-un caz care era doar despre simpatie și credibilitate. Depp a fost martorul mult mai simpatic și mai credibil. Juratii l-au iubit, publicul l-a iubit, toată lumea de pe rețelele de socializare l-a iubit. Și, acum, Amber Heard este una dintre cele mai disprețuite femei din America.” a spus Rahmani.