De ce a fost bătut și umilit copilul de 11 ani din Cugir. Nu a suflat nicio vorbă mamei sale

Ultima actualizare: 10-07-2019 14:38

Caz şocant în Alba, unde un băiat de 11 ani a fost bătut cu bestialitate de alţi copii, iar toată întâmplarea a fost filmată de agresori şi postata pe o reţea de jocuri online.

Un tânăr din Târgu Mureş a văzut scenele şi nu s-a lăsat până nu a dat de mama băiatului. Îngrozită, femeia s-a dus direct la Poliţie iar azi părinţii copiilor implicaţi în incident au fost chemaţi la audieri.

Scenele şocante în care băiatul de 11 de ani este lovit cu bestialitate de alţi doi băieţi şi o fată s-au petrecut pe străzile din Cugir, judeţul Alba. Deşi copilul a încasat o bătaie soră cu moartea, nu a suflat nicio vorbă mamei sale - pentru că ar fi fost ameninţat.

Conflictul ar fi pornit din cauza unei fete. Mama băiatului agresat a primit imaginile de la un necunoscut şi îngrozită - a depus plângere la Poliţie.

Copiii, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, au fost audiaţi de anchetatorii din Cugir împreună cu părinţii lor. Mama victimei spune că nu există cale de împăcare şi speră că toţi cei implicaţi să fie traşi la răspundere. Acum copilul bătut urmează şedinţe de consiliere psihologică pentru a putea depăşi trauma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO