Datoria inventată de la care a pornit conflictul dintre interlopii "Joe" şi "Bebino"

Ultima actualizare: 13-01-2020 19:46

Un temut interlop din București, dat în urmărire după ce și-ar fi atacat un adversar cu sabia, s-a predat. Cezar Petcu, zis și Joe, a mers la poliție, la rugămintea mamei sale, căreia i-a fost precheziționată casa luni dimineață.

Tânărul a dispărut la scurtă vreme, după atacul petrecut în cartierul Tei-Toboc.

Exact la orele prânzului, Cezar Petcu a intrat în sediul Poliției Capitalei cu fața ascunsă sub o cască de motociclist. Era așteptat de ofițerii de la serviciul omoruri, cărora le promisese că se va preda. Fusese căutat fără rezultat, inclusiv în casa părintească.

Suspectul a reușit să fugă din București după ce l-a atacat cu o sabie pe liderul clanului Sportivilor, poreclit Bebino. Între ei se iscase un scandal uriaș de la o pretinsă datorie de 2000 de euro. Loviturile aplicate de Petcu au fost atât de puternice încât l-au lăsat infirm pe rival. Acesta a ajuns la spital mai mult mort decât viu, iar un prieten care vrut să îl apere a fost la rândul său rănit.

Culmea este că, deși și-a respectat promisiunea, atacatorul nu a vrut să dea nicio declarație în fața polițiștilor.

Ofițerii de la serviciul Omoruri susțin că au suficiente dovezi ca să îl acuze de tentativă de omor: nu doar mărturii, ci și imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Așa că îi vor cere unui judecator de drepturi și libertăți să îl aresteze, cel puțin pentru următoarele 30 de zile. Pentru toți e evident că orice clipă petrecută în libertate de suspect poate un real pericol pentru cei din jur, nu doar pentru adversari.

Polițiștii încearcă acum să dea și de un apropiat de-al lui Cezar Petcu, participant și el la răfuială.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO