Daca mai statea 5 minute in masina, murea strivit de zapada. Scandal intr-un cartier din Galati

23-02-2012 22:32

Proprietarii spun ca au lasat autoturismele in parcarea amenajata de constructor, asa ca pe acesta il acuza si vor sa il traga la raspundere. Nu este o premiera - si anul trecut, in acelasi complex, doua masini au fost strivite sub zapada grea.

Unul dintre pagubiti povesteste ca abia parcase masina in fata blocului. Nici nu apucase sa ajunga la usa apartamentului, cand a auzit o bubuitura.

"N-am apucat sa ajung in casa. M-au chemat vecinii ca a cazut pe ea o tona de zapada. Masina arata asa. M-a ratat cu cateva minute. Daca eram in masina, impactul era nimicitor pentru ca, dupa cum vedeti, ea a fost distrusa in totalitate. Poate aveam copil in spate, poate umblam la portbagaj, poate prindeam doua semafoare inainte pana sa ajung acasa" povesteste acesta.

Proprietarii masinilor avariate spun ca si anul trecut au fost doua autoturisme distruse de zapada cazuta de pe bloc. Totul pare sa plece de la o problema de constructie: imobilele sunt mansardate, dar pe acoperis nu au fost montate parazapezi, asa ca tot stratul depus cade in parcare. Nu e de mirare ca pagubitii au de gand sa se razboiasca cu firma de constructii. Mai ales ca niciunul nu are asigurare CASCO.

Dupa experientele nefericite de iarna trecuta, proprietarii au trimis o adresa firmei de constructii, prin care solicitau luarea unor masuri, pentru ca zapada sa nu mai cada in parcare. Reprezentantii acesteia nu au putut fi deocamdata contactati.

Tags: masini,


VIDEO PROTVPLUS.RO