Cursă Wizz Air amânată 16 ore. Pasagerii acuză: Erau oameni cu copii, cereau 20 lei pe lapte


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 11:07
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 13:33
Categorie: Stiri actuale

Incident pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Pasagerii unei curse Wizz Air de pe ruta Constanța - Londra aşteaptă de 16 ore să plece spre destinaţie.

Aceştia urmau să decoleze miercuri seară, dar au fost informaţi că piloţii aeronavei, care au aterizat la Constanța, după o altă cursă, au raportat o defecţiune la motor, se pare din cauza unei păsări.

Gabriela, pasageră: ”Miercuri seara trebuia să decolăm la 20:50. Ne-au ținut până la 2 în aeroport și apoi ne-au zis că zborul e anulat. Vreo 30 de persoane au dormit în aeroport. Azi la 11:10 trebuia să plecăm, am primit mesaj că se pleacă la 14:30. Din câte am înțeles comandantul nu vrea să plece cu avionul pentru că nu este safe. Erau oameni cu copii și le cereau 20 de lei pe lapte, unii au pierdut locuri de muncă, unii banii pe bilete. Nu mai vrea nimeni să plece cu acest avion.

Wizz Air a precizat că nu sunt ei cei care au cerut 20 de lei pentru lapte.

Cursa cu cei 230 de pasageri a fost amânată pentru ora 14:30 spre Aeroportul Luton din Marea Britanie, dar nimic nu este sigur. Decizia finală o vor lua staff-ul și comandantul.

Între timp, unii pasageri caută alte soluții: unii vor să plece la București, iar alții în Bulgaria.

Reacția Wizz Air

"Wizz Air confirmă că zborul W9 3775 de la Constanța către Londra Luton din data de 12 iunie 2019 a suferit o întârziere din cauza unei verificări tehnice neprevăzute cauzată după impactul cu o pasăre.

Pasagerilor li s-au oferit vouchere de alimentare și cazare. Cu toate că situația este în afara controlului Wizz Air, ne cerem scuze tuturor celor afectați pentru inconvenientele cauzate, dar siguranța pasagerilor, echipajului și a aeronavei este prioritatea companiei."

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO