Cum și-a dat seama Andreea Esca de infectarea cu Covid-19. Primul semn

Ultima actualizare: 20-07-2020 21:29

Andreea Esca a povestit într-un interviu acordat Știrilor Pro TV cum și-a dat seama că s-a infectat cu noul coronavirus.

După ce soțul său, Alex, a fost depistat pozitiv, Andreea a făcut și ea un prim test, care ... a ieșit negativ. Cu toate acestea, după aproximativ 5 zile, jurnalista Pro TV a constatat ceva ”ciudat”, când se afla în bucătărie: nu mai avea miros.

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.

Numai că n-am apucat să se împlinească cele 7 zile, ca să fac noul test și, într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat.” - a spus Andreea în interviul acordat Știrilor Pro TV.

Bănuind că ceva nu este în regulă, Andreea Esca a continuat să facă acasă mai multe teste ale simțurilor, inclusiv cu parfumuri puternice.

”Am zis, bun, poate e doar în capul meu, că acum mă gândesc la asta din cauză că ei sunt bolnavi și așa mai departe. Și am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și care erau foarte foarte puternice. De altfel, aproape că nu le suportam. Și mi-am dat seama că nu simt absolut nimic, o senzație extrem de ciudată, după care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seaama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic. Și mi-am dat seama că între timp e clar că am devenit și eu purtătoarea acestui virus. Așa încât mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile pe care le așteptam și am avut un rezultat pozitiv și eu.” - a mai povestit Andreea.

Interviul complet cu Andreea Esca poate fi văzut AICI.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO