Cum se distrează tinerii din Capitală după lăsarea serii, odată cu noile restricții

Ultima actualizare: 09-08-2020 09:32

Cum soarele a strălucit cu putere întreaga zi de sâmbătă în București, nu e de mirare că, după lăsarea întunericului, Capitala a prins viață. Oamenii au ieșit din case, dornici de distracție și relaxare, dar și în căutare de un pic de răcoare.

Și au avut de unde alege - cinema în aer liber, concert sub cerul înstelat, plimbare sub clar de lună ori câteva ceasuri petrecute la o terasă din Centrul Vechi.

În lipsa ringului de dans, mai multe tinere tinere au improvizat unul în jurul mesei. Şi au profitat de fiecare minut până când s-a dat stingerea la terasele din Centrul Vechi al Capitalei.

Tânără: Încercam să profităm puţin de spaţiul pe care îl avem, restrâns. Din păcate, doar la atât ne limităm. Ultimele 10 şi apoi plecăm.
Reporter: Continuaţi petrecerea în altă parte?
Tânără: Continuăm acasă, bineînţeles.

Reporter: Ce sărbătoriţi?
Tânără: Petrecerea burlacitelor.
Reporter: Este ora 11 şi se închide Centrul Vechi.
Tânără: Ne retragem acasă, din păcate.

Pe străzile înguste nu şi-au făcut apariţia doar tineri dornici de distracţie, ci şi poliţişti.

Într-un alt colt al Bucureştiului, oamenii s-au bucurat de un concert în aer liber.

Miruna Săndulescu, organizator: "Noi ne bucurăm foarte tare că putem să facem concertul şi că avem un public foarte frumos şi foarte cuminte şi care respecta toate regulile de distanţare socială."

Alţii, cu gândul la vremurile în care mergeau în sălile de cinema, au ales să-şi petreacă seara urmărind un film, pe un ecran uriaş, într-o parcare.

Tânără: "E foarte drăguţ, mai ales că nu e aglomeraţie, toată lumea stă în masinia. Mă bucur că într-o parcare au reuşit să facă aşa ceva."

Cei care au căutat liniştea s-au retras în parcuri. Şi au fost răcoriţi de o ploaie de vară de câteva minute.

Meteorologii anunţă temperaturi ridicate şi în zilele următoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO