Cum s-a vazut finala Campionatului Mondial de Fotbal de la terasele din Centrul Vechi al Capitalei

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25
terase

 Romania a vibrat odata cu Germania, la cel mai important meci din Campionatul Mondial. Terasele din Centrul Vechi al Capitalei au fost arhipline, iar suporterii au stat cu privirea atintita spre televizoare mai bine de 100 de minute, cat a tinut finala.

Miza a fost uriasa pentru ambele echipe. Argentina n-a mai castigat un campionat mondial din '86, iar Germania, devenita acum campioana, astepta acest titlu din '90.

Foarte animat, Centrul Vechi al Capitalei a rasunat duminica seara de atatea urale, iar Germania a dovedit ca merita titlul de campioana a lumii.

"Tremur toata. Sunt foarte, foarte fericita. A fost visul meu, care, in sfarsit, s-a implinit. Sunt atat de fericita. As fi vrut sa fiu in Germania, dar a fost distractiv si aici", a spus o turista.

Clientii au avut tot sprijinul proprietarilor de localuri, ca sa poata urmari in voie meciul. Daca unii au instalat televizoare uriase, altii au mizat pe video proiectoare. Pana sa afle rezultatul final, suporterii au facut pronosticuri.

Fanii Argentinei si-au pus toate sperantele in Messi. La final insa, au curs lacrimi, dar nu de bucurie.

"Messi sa dea neaparat gol, sa ia balonul de aur si sa-si ia si ultimul trofeu care ii lipseste din vitrina si Germania foarte buna echipa, dar Messi e cel mai bun", a precizat un suporter.

Golul lui Mario Gotze a repetat istoria dupa 24 de ani, spun suporterii. In 1990, Germania a batut Argentina cu acelasi scor: 1 la 0.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO