Cum a fost salvată Andreea Bălan din pragul morţii. "E un incident rar şi imprevizibil"

Ultima actualizare: 05-03-2019 20:03

Experienţă la limită pentru cântăreaţa Andreea Bălan. I s-a oprit inima şi a fost în pragul morţii, în timp ce aducea pe lume o fetiţă.

Medicii spitalului clinic ''Sanador'' din Bucureşti care îi făceau operaţia de cezariană au fost nevoiţi să o resusciteze, şi din fericire, au reuşit să o salveze. Cea mică este perfect sănătoasă, şi se va numi Clară Maria.

Peste noapte, starea artistei s-a îmbunătăţit.

Cristian Pandrea, purtătorul de cuvânt al Clinicii Sanador, spune că "este un tip de incident rar care este imprevizibil, care se instalează întotdeauna brusc, unul la cateve zeci de mii de cazuri de naşteri şi este puţin probabil să poată fi decelată o viitoare complicaţie la investigaţiile respective de acest gen. Mai mult de atât nu vă pot spune pentru că nu avem acordul familiei să furnizăm date medicale."

Artista este acum la terapie intensivă, atent monitorizată de o echipă medicală care o va supraveghea în zilele următoare şi va decide când va fi externată.

Dimineaţă, medicii au permis familiei să o viziteze. Soţul cântăreţei ,actorul George Burcea, a fost primul care a confirmat pe o reţea de socializare că Andreea a avut un stop cardiac.

Din fericire fetiţa Andreei Bălan este perfect sănătoasă, cântăreşte 3,2 kilograme şi va fi botezată cu numele de Clară Maria. Acasă o aşteaptă surioara ei de aproape trei ani, cel de-al doilea copil al cuplului.

Chiar luni, înainte să nască, Andreea Bălan a scris pe pagina ei de Facebook că a ales acest spital pentru că tot acolo a adus-o pe lume şi pe prima dintre fetiţe, în octombrie 2016.

Artista în vârstă de 34 de ani s-a lansat de copilă. Ea a devenit celebră ca membră a trupei ''Andre'', alături de care a lansat şapte albume.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO