A batut toata primaria, de la primar pana la secretar. Cum a fost rezolvat conflictul declansat de un satean violent din Iasi

×
Codul embed a fost copiat

Situatie incredibila la o primarie din judetul Iasi. Primarul, viceprimarul si secretarul au fost batuti zdravan chiar in sediul institutiei de un cetatean nemultumit, care, in cele din urma, si-a gasit si el nasul.

Un consilier de doua ori mai mare decat el, pe care scandalagiul a sarit sa-l loveasca, l-a imobilizat. Dar consilierul a ripostat si a rezolvat conflictul tot cu pumnii. Disputa a plecat de la un teren agricol pentru care batausul vrea subventie, desi nu are acte pentru el.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum secretarul primariei se pregateste sa incuie biroul, dar nu apuca. Pe usa intra un barbat care, in loc de buna ziua, ii da functionarului doi pumni in coaste si la cap. Speriat, omul se retrage intr-un colt, insa agresorul merge hotarat dupa el.

Alarmat de scandal, viceprimarul iese din birou si ii sare in ajutor secretarului, dar este impins de agresor. Dupa cateva minute, in cladire isi face aparitia si primarul.

Initial, incearca sa-l linisteasca pe bataus, insa primeste si el un pumn care il trimite direct in birou. Scandalagiul pleaca apoi din primarie, dar se intoarce si pe hol se intalneste cu un consilier local, de doua ori mai solid.

Citește și
masina de politie in camp FOTO AGERPRES
Un tanar din Gorj a fost batut cu salbaticie pentru ca nu suporta manelele. "Oprea melodiile, nu le lasa pana la capat"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Acesta incearca intai sa-l calmeze pe bataus, dar cand se vede atacat la randul sau, riposteaza viguros. Agresorul se potoleste abia cand mai primeste o lovitura dincolo de usa.

Dan Carlan, prefectul judetului Iasi: "A fost in audienta la noi in nenumarate randuri... E o situatie din aceea cand cineva tine pamanturile mai multora si il lucreaza, dar nu are actele pe el si atunci, intre dorinta lui de a incasa si subventia de la APIA fara a prezenta actele legale de folosinta a terenului, evident ca primaria a refuzat sa ii emita adeverinta."

Dosarul a ajuns la parchet, care il cerceteaza pe bataus pentru ultraj.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Roman de 30 de ani, ucis in Germania. Mesajul transmis mamei in urma cu cateva zile:
Roman de 30 de ani, ucis in Germania. Mesajul transmis mamei in urma cu cateva zile: "Vreau sa vin acasa, sa mor langa tine"

Un tanar de 30 de ani din Targu Jiu a fost omorat in bataie in Germania, la inceputul saptamanii, intr-un conflict inca neelucidat.

Un tanar din Gorj a fost batut cu salbaticie pentru ca nu suporta manelele.
Un tanar din Gorj a fost batut cu salbaticie pentru ca nu suporta manelele. "Oprea melodiile, nu le lasa pana la capat"

Un barbat de 31 de ani dintr-o comuna gorjeana a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batut de un tanar din cauza ca i-a cerut sa schimbe manelele.

Picnicul de impacare s-a transformat intr-un cosmar pentru femeie.
Picnicul de impacare s-a transformat intr-un cosmar pentru femeie. "Anul trecut, mi-a mai dat o palma si m-a strans de gat"

Un picnic romantic in spatele unor blocuri din orasul Baia Mare s-a transformat intr-o bataie in toata regula pentru un cuplu in varsta de 60 de ani.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.