Cultură indoor de cannabis, descoperită la locuinţa unui bărbat din Caracal. VIDEO


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2019 11:10
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019 15:26
Categorie: Stiri actuale
canabis

Doi tineri au fost arestați preventiv după ce, în urma unei percheziţii, în locuinţa unuia dintre ei a fost descoperită o plantaţie indoor de cannabis, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu.

Unul dintre bărbaţii arestați ar fi vândut, în Caracal, aproape două kilograme de droguri şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, transmite Agerpres.

Percheziţia a avut loc miercuri, la Caracal, la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic şi consum de droguri, fiind efectuată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi de procurorii DIICOT Olt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Olt.

În urma acestei acţiuni a fost descoperită şi indisponibilizată o plantaţie indoor de cannabis, cu 29 de ghivece cu rădăcini şi instalaţie pentru însămânţarea şi creşterea plantelor, cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei şi două telefoane mobile.

Au fost conduse la audieri, la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, nouă persoane, două fiind arestate.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Sursa: Agerpres

Mărturia unei tinere care a ajuns dependentă de canabis.
VIDEO PROTVPLUS.RO