Cu o saptamana inainte sa inceapa vara, drumarii DESZAPEZESC o sosea din Romania. Cand se va circula normal

Ultima actualizare: 26-05-2016 07:23
dezapezire drum

La sfarsit de mai, un drum national este in continuare inzapezit, dar angajatii CNADNR dau asigurari ca vor rezolva rapid problema.

Drumarii intervin in aceasta perioada cu trei utilaje pentru deszapezirea DN 67C Transalpina, urmand ca o decizie cu privire la deschiderea soselei sa fie luata la sfarsitul acestei saptamani, a declarat luni seful Sectiei Drumuri Nationale (SDN) Targu-Jiu, Ion Tudor.

"Toti ne dorim sa se deschida cel mai frumos drum din tara si in continuare actionam cu trei utilaje si dinspre Novaci, si dinspre Obarsia Lotrului. Domnul director general (al CNADNR - n.r.) a solicitat masuri ferme de siguranta in aceasta perioada cand lucram, iar cand vor fi conditiile sa se mearga in revizia drumului, vom informa si vom propune deschiderea drumului. Pana la sfarsitul acestei saptamani vom putea estima un termen (...), sa speram ca vremea va tine cu noi si ne vom putea bucura in prima saptamana a lunii iunie de un drum sigur si curat", a spus Ion Tudor.

Acesta a mai mentionat ca, in ceea ce priveste modernizarea DN 66 in zona Defileul Jiului, constructorii au reluat lucrarile dupa o perioada de pauza din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in prezent echipe de alpinisti actionand pentru stabilizarea versantilor.

"Pe DN 66 a fost o perioada in care nu s-a lucrat din cauza conditiilor meteorologice. In aceasta saptamana se lucreaza la zidurile laterale, la rigole si se stabilizeaza versantii, echipele de alpinisti sunt venite de doua saptamani, cu siguranta vor recupera fiindca este in interesul lor. (...) Din punctul meu de vedere, tot ce s-a lucrat s-a achitat si se achita in continuare. Nu cred ca au ceva de obiectat si nici nu cred ca vor fi probleme cu platile", a mai afirmat Ion Tudor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO