CTP: Ce înseamnă pentru România creșterea prezenței la vot. ”Este semnificativ”


Ultimul update: Luni 25 Noiembrie 2019 01:07
Data publicarii: Duminica 24 Noiembrie 2019 23:03
Categorie: Stiri actuale

Cristian Tudor Popescu este de părere că prezența foarte mare a românilor la scrutinul electoral din 24 noiembrie este o schimbare semnificativă pentru România.

Invitat duminică seara într-o ediție specială a Știrilor Pro TV, dedicată alegerilor prezidențiale, gazetarul a subliniat faptul că românii au evoluat în ”meseria asta de votant”.

”De fapt, asta este foarte semnificativ. Ce înseamnă creșterea prezenței? Înseamnă creșterea conștiinței colective. Oamenii cresc în maturitatea lor ca votanți. Au evoluat în meseria asta de votant, românii. Și PSD-ului nu i-a convenit niciodată treaba asta, el a vrut să fie votantul ăla pe care să-l controleze el cu buzunarul și cu burta, atât.” - a spus Cristian Tudor Popescu la Pro TV.

Gazetarul este de părere că această schimbare va fi observată și în Parlament, unde, politicienii, se vor ...reorienta.

”Este un moment foarte important, este un turning point, este o schimbare acum, de orientare, și în Parlament se va vedea lucrul acesta, se reorientează parlamentarii și șansele PSD de a reveni sunt mici, pentru că primarii în clipa de față își fac socoteli de a-și rezolva problemele lor personale. Băi, ce fac la locale? Eu, nu partidul. Că nu sunt eu salvatorul PSD-ului.” - a mai spus Cristian Tudor Popescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO