Croazieră de coşmar pe Dunăre, după ciocnirea navei cu un cargo. "Arătă ca la cutremur"

Ultima actualizare: 05-10-2019 19:32

Au fost momente de cumpănă pentru zeci de turişti străini aflaţi în croazieră pe Dunăre. Patru dintre ei au fost răniţi, după ce nava care îi transporta a fost izbită violent de un cargo chiar în zona în care se afla cabinele.

Nava "Prinţesa Isabella", sub pavilion maltez, a plecat din capitala Austriei cu 165 de pasageri la bord. Urmau să ajungă în Sulina. Însă sâmbătă dimineaţă, în zona Milei Marine 43, călătoria s-a încheiat brutal. Vasul de croazieră a fost lovit de un cargo iar 7 cabine au fost avariate.

„Cabinele arătau ca după cutremur, s-au lovit probabil de mobilierul din interior, ambulanta a dus patru răniţi la spital. O femeie este în stare gravă’”, spune unul dintre medicii care au intervenit.

Femeia cu leziuni grave are 79 de ani şi este din Germania. Era în vacanţa cu fiica ei în vârstă de 55 de ani rănită şi ea. Ambele au ajuns la Spitalul din Tulcea.

„Prognosticul este rezervat, băgată în sala de operaţie, nu e transportabilă, după operaţie a fost dusă la ATI”, spune unul dintre medicii de la Urgenţe.

Reprezetantii companiei care a organizat croazieră au refuzat să comenteze incidentul. Pasagerii se vor întoarce acasă cu avionul. Autorităţile romane anchetează întreaga poveste iar poliţiştii au deschis deja un dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO