Croazieră de coşmar pe Dunăre, după ciocnirea navei cu un cargo. "Arătă ca la cutremur"


Ultimul update: Sambata 05 Octombrie 2019 19:32
Data publicarii: Sambata 05 Octombrie 2019 19:32
Categorie: Stiri actuale

Au fost momente de cumpănă pentru zeci de turişti străini aflaţi în croazieră pe Dunăre. Patru dintre ei au fost răniţi, după ce nava care îi transporta a fost izbită violent de un cargo chiar în zona în care se afla cabinele.

Nava "Prinţesa Isabella", sub pavilion maltez, a plecat din capitala Austriei cu 165 de pasageri la bord. Urmau să ajungă în Sulina. Însă sâmbătă dimineaţă, în zona Milei Marine 43, călătoria s-a încheiat brutal. Vasul de croazieră a fost lovit de un cargo iar 7 cabine au fost avariate.

„Cabinele arătau ca după cutremur, s-au lovit probabil de mobilierul din interior, ambulanta a dus patru răniţi la spital. O femeie este în stare gravă’”, spune unul dintre medicii care au intervenit.

Femeia cu leziuni grave are 79 de ani şi este din Germania. Era în vacanţa cu fiica ei în vârstă de 55 de ani rănită şi ea. Ambele au ajuns la Spitalul din Tulcea.

„Prognosticul este rezervat, băgată în sala de operaţie, nu e transportabilă, după operaţie a fost dusă la ATI”, spune unul dintre medicii de la Urgenţe.

Reprezetantii companiei care a organizat croazieră au refuzat să comenteze incidentul. Pasagerii se vor întoarce acasă cu avionul. Autorităţile romane anchetează întreaga poveste iar poliţiştii au deschis deja un dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33