Un roman si-a decapitat tatal pentru ca l-a confundat cu un demon

Ultima actualizare: 13-07-2012 00:28

Pentru ca nu si-a mai luat medicamentele, un tanar de 21 de ani, din Dambovita, bolnav-psihic, si-a decapitat tatal noaptea trecuta.

Surorile baiatului spun ca se temeau de un asemenea deznodamant crunt. Avea izbucniri de o violenta iesita din comun. Ar fi incercat in ultima vreme sa-l interneze la un ospiciu, dar li s-a spus ca nu sunt locuri si au fost sfatuite sa il inscrie pe o lista de asteptare.

Vecina celor doi a avut ghinionul sa descopere grozavia. Cu greu mai are puterea sa isi adune gandurile. Ea povesteste ca barbatul de 50 de ani, din Cucuteni - Dambovita - era singurul care il ingrijea pe baiat, dar pana si tatal simtea ca a ajuns la capatul puterilor.

Tulburare psihotica organica - asa suna diagnosticul pe care i l-au pus doctorii criminalului cu ani de zile in urma. Tanarul avea deseori halucinatii in care i se parea ca tatal sau este un personaj malefic ce trebuie anihilat.

Surorile tanarului, una stabilita la Bucuresti, cealalta la Brasov, stiau ce se intampla acasa si ar fi vrut sa-si puna parintele la adapost. Dar... nu s-au miscat suficient de repede.

Politistii l-au dus abia acum acolo, unde va ramane internat pana cand o comisie il va supune unei expertize pentru a vedea daca a avut sau nu discernamant noaptea trecuta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO