Cazul crimei din Dâmbovița. Descoperirea făcută în camera de hotel a suspectului olandez


Ultimul update: Marti 24 Septembrie 2019 14:00
Data publicarii: Marti 24 Septembrie 2019 13:32
Categorie: Stiri actuale

Procurorii români sunt gata să claseze dosarul Mihaelei, fata de 11 ani din Gura Șuții, răpită, ucisă și abandonată pe un câmp.

Pentru asta au nevoie însă şi de un document, care să confirme oficial că suspectul din acest caz, un cetățean olandez, s-a sinucis luni în țara natală, la scurt timp după ce poliţiştii români l-au pus sub acuzare.

Autorităţile din Amsterdam au declarat că bărbatul de 46 de ani, care ar fi omorât-o pe Mihaela, şi-a pus capăt zilelor, intrând intenționat cu mașina lui într-un TIR.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, susţine, pe de altă parte, că în momentul în care individul a părăsit România nu existau probe împotriva sa.

”Nu avem dovada oficială că s-a sinucis. Avem informații de la colegii din Olanda. În momentul în care vom avea o confirmare oficială că acest individ s-a sinucis, în ceea ce privește segmentul de activitate infracțională de la Dâmbovița, se va dispune clasarea cauzei prin moartea făptuitorului. Dosarul nu se închide aici, urmărim toate pistele”, a declarat procurorul general.

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile Protv: ”Ancheta continuă și în ceea ce o privește pe fetița din Dâmbovița. Criminaliștii au venit pentru a doua oară în camera de hotel folosită preț de două zile de cetățeanul olandez, până în momentul în care acesta a decis să părăsească în mare grabă România, tocmai pentru a scăpa de o eventuală reținere.

Însă lucrurile sunt destul de neclare, deoarece criminaliștii au revenit în camera de hotel pentru a scotoci printre gunoaiele lăsate în urmă de acesta. Asta în ideea de a descoperi eventuale dovezi legate de locurile prin care acesta s-a perindat în zilele petrecute în România, înainte de a decide să o răpească pe fetița de 11 ani, iar apoi să o ucidă cu sânge rece.

Potrivit unor surse din anchetă, în această cameră de hotel ar fi fot găsite probe biologice care confirmă că suspectul olandez ar fi avut aici o întâlnire amoroasă cu o persoană, însă nu se știe dacă a fost rezultatul vreunei agresiuni”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO