Coșmarul unei tinere din Capitală care și-a părăsit iubitul. Ce i-a făcut bărbatul


Ultimul update: Joi 14 Februarie 2019 17:49
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2019 16:25
Categorie: Stiri actuale

O tânără din Bucureşti şi de mama acesteia, care erau ameninţate cu incendierea locuinţei şi şantajate de un individ de 23 de ani, au cerut ajutorul autorităților.

Acum, suspectul este arestat pentru o lună de zile, iar victimele sunt protejate de poliţie.

Tânărul era cunoscut de poliţiştii Secţiei 21. Aceştia sunt cei care au răspuns apelului disperat de acum câteva zile, făcut de mama unei fete din sectorul 6. Individul tocmai ameninţase că are de gând să dea foc apartamentului, dacă fata nu se întoarce la el.

Era doar începutul. Poliţiştii au mai aflat că tânărul a bătut-o pe fosta iubită în mai multe rânduri, a supravegheat locuinţa celor două femei şi a şantajat-o pe fată.

Poliţiştii au pus mâna repede pe individ, l-au dus la secţie şi, în timp ce procurorul scria mandatul de reţinere, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru cele două femei. Acesta are valabilitate cinci zile şi intră imediat în vigoare.

Între timp, judecătorii au decis arestarea tânărului de 23 de ani şi cea mai gravă acuzaţie care planează asupra lui este cea de şantaj.

Legislaţia a fost mult îmbunătăţită câtă vreme nu numai judecătorul, ci şi poliţia poate da ordin de protecţie. Rămâne însă pedeapsa mult prea mică pentru cei care încalcă acest ordin - maximum un an de puşcărie - ceea ce îi face pe mulţi să încalce sute de astfel de ordine de protecţie, în fiecare an.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tânără bătută crunt lângă Dej de un luptător MMA. Prietenii lui au filmat scenele șocante
Mutilată în bătaie de iubit. Cum a ajuns tânăra la Urgenţe după ce a scăpat din mâinile lui
VIDEO PROTVPLUS.RO