Bradisteanu: Cornel Dinu are o forma fizica foarte buna si nu are restrictii alimentare


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 06:16
Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2011 14:38
Categorie: Stiri actuale
Cornel Dinu

Cornel Dinu are o forma fizica foarte buna si nu are restrictii alimentare, a declarat, vineri, medicul Serban Bradisteanu, la externarea administratorului delegat al FC Dinamo.

"Are o forma fizica foarte buna, sper ca in continuare sa ramana asa", a spus medicul Serban Bradisteanu, seful clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul Floreasca, intr-o conferinta de presa la care a venit insotit de Cornel Dinu.

Administratorul delegat al FC Dinamo a spus ca este foarte emotionat si i-a multumit medicului Serban Bradisteanu ca l-a "reintors spre o viata normala".

El a multumit si personalului medical de la spital, care a dat dovada de rigoare, disciplina, competente si sensibilitate extraordinara. Dinu a tinut sa multumeasca si jurnalistilor pentru modul in care au relatat "aceasta cumpana" din viata lui.

"Sunt emotionat si coplesit de personalitatea domnului profesor, dar si de sensibilitatea si rigoarea personalului medical, asistentelor, infirmierelor", a adaugat Cornel Dinu.

Va remintim, Dinu a fost internat in 19 iulie in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost adus cu ambulanta.

Medicii au stabilit ca a suferit un infarct miocardic acut si i-au montat un stent. In 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei interventii de by-pass coronarian.

Sursa: Mediafax

Tags: cornel dinu,

Cornel Dinu se pregateste de nunta, dupa operatia pe inima
Cristina Jurca a realizat un interviu in exclusivitate cu administratorul Dinamo, Cornel Dinu
Cristina Jurca a realizat un interviu in exclusivitate cu administratorul Dinamo, Cornel Dinu
VIDEO PROTVPLUS.RO