Copilul nascut infirm la Petrosani a fost externat. Parinti: "Vom lupta in continuare pentru el"

Ultima actualizare: 20-08-2013 06:49

Luca Gabriel, copilasul nascut din vina medicilor fara picioare si fara o bucata dintr-o mana, a fost externat.

Parintii lui cu sufletele sfasiate au mimat fericirea, insa doar ei stiu cat de greu o sa fie drumul baietelului in viata. Acasa s-a reunit toata familia pentru petrecere de bun venit, insa de saptamana viitoare incepe lupta cu sistemul, pe toate fronturile.

Sambata dimineata, Luca a parasit spitalul din Petrosani. Il astepta nerabdatoare acasa sora lui mai mare, in varsta de 10 ani.

Ajutata de rude, fetita i-a scris un mesaj de bun venit si a pregatit baloane, confetti si tort.

Bucuria din familie i-a facut pe toti sa uite pentru moment ca pruncul s-a nascut infirm si ca-l asteapta o viata plina de greutati.

Elena Oprea, mama copilului: "In sfarsit, suntem acasa. Sunt foarte bucuroasa, cu toata familia. El e sanatos si ne bucuram de el".

Corneliu Oprea, tatal copilului: "Dupa atatea chinuri am, in sfarsit, copilul acasa si am uitat un pic de necaz. O sa lupt in continuare pentru el".

Cele patru ecografii facute in timpul sarcinii, trei dintre ele la o clinica privata, aratau un bebelus perfect - au spus-o nu unul, ci doi medici cu experienta. Cu toate astea, copilul nu are gambe si o bucata dintr-o mana.

Luni, parintii copilului vor depune plangeri la Colegiul Medicilor, la Parchet, dar si la conducerea Spitalului de Urgenta din Petrosani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO