Copilul de 8 ani din Campia Turzii trece azi prin prima operatie de reconstructie. Joi, baietelul a fost sfasiat de 4 caini

Ultima actualizare: 06-04-2017 07:08

Acum, el este intr-o stare stabila, spun medicii, in coma indusa. Intre timp, ancheta politistilor continua. A fost audiat deocamdata administratorul unitatii, unde s-a intamplat nenorocirea.

Dupa ce joi noapte medicii l-au operat pe copil timp de 6 ore, luni, baietelul va suferi prima operatie de reconstructie in zona pieptului si a umarului. Medicii spun ca va urma o perioada lunga siplina de interventii chirurgicale si ar putea ramane internat timp de 2 luni.

Intre timp ancheta a scos la iveala faptul ca firma respectiva a dat faliment, iar cladirile dezafectate ramase acolo nu aveau paznici.

Cei patru caini maidanezi s-au pripasit acolo, si erau hraniti uneori de administratorul firmei, un barbat de 65 de ani. Joi seara, copilul care juca fotbal in curtea scolii alaturate, a intrat in curte sa-si recupereze mingea, cand a fost atacat. Animalele au fost duse dupa aceea, intr-un adapost.

Deocamdata nimeni nu a fost pus sub acuzare, insa politistii au deschis un dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa.
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO