Copil muscat de cap de un caine, pe cand se intorcea de la scoala. Animalul ar fi rupt lantul, apoi ar fi si sarit gardul

Ultima actualizare: 15-06-2017 00:00
caine agresiv

Un copil in varsta de 7 ani dintr-o localitate din judetul Constanta a ajuns la spital, luni, dupa ce a fost muscat de un caine care a rupt lantul si a sarit gardul unei gospodarii, victima suferind mai multe plagi la nivelul capului.

Potrivit politistilor, reprezentantii Postului de Politie Albesti au fost sesizati luni, despre faptul ca un copil in varsta de 7 ani a fost muscat de un caine in timp ce se intorcea de la scoala spre locuinta sa din satul Arsa.

Oamenii legii au stabilit in urma primelor cercetari ca evenimentul ar fi avut loc dupa ce cainele, aflat intr-o gospodarie, a rupt lantul si a sarit gardul, muscandu-l pe copil. Cainele respectiv nu era inregistrat ca unul agresiv si urmeaza sa fie expertizat de catre specialisti, mai spun politistii.

Copilul a suferit plagi multiple la nivelul capului in urma atacului cainelui si a fost dus la Spitalul Municipal Mangalia pentru ingrijiri medicale. Politistii fac cercetari in rem pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO