Copil de patru ani, ranit in urma unei explozii produse intr-un bloc din Bumbesti-Jiu

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

Un copil in varsta de patru ani a fost ranit, miercuri dimineata, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera dintr-un bloc din localitatea Bumbesti-Jiu din judetul Gorj.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, explozia s-a produs miercuri dimineata, in jurul orei 7.30, intr-o garsoniera aflata la primul etaj al unui bloc din Bumbesti-Jiu, deflagratia fiind urmata de un incendiu de mici proportii, care a fost stins in scurt timp de catre pompierii sositi la fata locului.

In urma exploziei a fost ranit un copil in varsta de patru ani, care a suferit arsuri pe fata si la brate, acesta fiind transportat la spitalul din localitate. Conform sursei citate, copilul se afla in garsoniera impreuna cu tatal sau.

Reprezentantul ISU a precizat ca in urma deflagratiei nu au fost ranite si alte persoane si nici nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc, iar pagubele produse nu au fost insemnate, arzand haine si elemente de mobilier.

Mihai Avramescu a mai spus ca la fața locului se afla, pe langa reprezentanti ai ISU, si reprezentanti ai companiei de gaz si ai Inspectoratului de Stat in Constructii, insa nu se pune problema sa fi fost afectata structura de rezistenta a blocului.

Purtatorul de cuvant al ISU Gorj nu a putut preciza care sunt cauzele producerii exploziei, spunand ca este in desfasurare o ancheta pentru stabilirea acestora.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO