Control la IPJ Vaslui. Salariile poliţiştilor sunt mărite artificial pentru a obţine pensii mai mari

03-02-2021 22:37


politia

Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări la IPJ Vaslui, după ce au apărut informaţii că salariile poliţiştilor în prag de pensionare sunt mărite artificial pentru a obţine pensii mai mari.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, miercuri seară, precizări ”având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, cu privire la pensiile poliţiştilor din cadrul I.P.J. Vaslui”.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări, prin specialiştii Direcţiei Control Intern, urmând ca în baza verificărilor efectuate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis IGPR.

Potrivit www.vremeanoua.ro, poliţiştii în prag de pensionare de la IPJ Vaslui îşi măresc artificial salariile, în ultimul an, cu multiple ore suplimentare pentru a ajunge să obţină pensii mai mari.

Potrivit publicaţiei, în cazul în care intervin aceste ore suplimentare, pensiile urcă de la 6.000 de lei, la 8.000 de lei sau chiar 9.000 de lei în cadrul unui simplu ofiţer, ori 14.000 de lei pentru un comandant.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO