Constanţa a rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii

Ultima actualizare: 18-12-2019 12:12
calorifer
Agerpres

Municipiul Constanţa a rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii apărute în incinta CET Palas, Electrocentrale SA precizând că repunerea în funcţiune a instalaţiilor va începe miercuri după-amiază.

 

Electrocentrale Constanţa SA a transmis, miercuri, un comunicat prin care a anunţat că înregistrează o avarie a instalaţiei de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas.

"În aceste condiţii, Electrocentrale Constanţa SA a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte şi căldură către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa. Repunerea în funcţiune a instalaţiilor va începe în după-amiaza zilei de astăzi, 18 decembrie, urmând ca după asigurarea parametrilor necesari să se reia furnizarea agentului termic primar”, se arată în comunicat, conform news.ro.

RADET a transmis că până la remedierea avariei nu poate asigura serviciile de termoficare.

"Din cauza complexităţii lucrărilor nu poate fi estimată ora la care se va reporni furnizarea energiei termice. Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanţa S.A., RADET nu poate asigura consumatorilor serviciile de termoficare”, a precizat RADET.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO