Conflict între 2 șoferi din Craiova. Unul dintre ei nu a tras frâna de mână, iar mașina s-a oprit într-un semafor

21-01-2021 08:38


Politie

Un conflict a avut loc, miercuri seară, între doi şoferi din Craiova.

Un bărbat de 44 de ani a fost lovit, iar agresorul a coborât din maşină fără a o asigura cu frâna de mână. Autoturismul a intrat într-un semafor, transmite News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei şicanări în trafic.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o şicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani şi un alt bărbat de 40 de ani, din localitate. Cel din urmă a pătruns pe contrasensul străzii A.I. Cuza şi a coborât din autoturism, pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Autoturismul s-a pus în mişcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă. Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feţei pe bărbatul de 44 de ani, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, care l-au amendat pe bărbatul de 40 de ani cu 2.175 de lei.

De asemenea, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO