Comuna din Dambovita unde localnicii sustin ca sunt terorizati de primar: "A inceput sa ma loveasca, mi-a spus ca ma impusca"

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05

Acuzatii grave la Gura Foii, in Dambovita! Un localnic sustine ca a fost lovit si amenintat cu pistolul chiar de primarul comunei.

Imediat dupa incident, pensionarul a mers la politie si a depus o plangere. Dupa acest episod, si alti sateni au marturisit ca sunt in conflict cu edilul. Acesta din urma sustine insa ca vorbele oamenilor sunt doar niste "rautati".

"Daca tu n-oi muri din pistolul asta, din glontul asta si din mana mea!" - asa ar fi fost amenintat, sustine barbatul, de primarul comunei Gura Foii, care ii este si ruda. Omul povesteste ca totul s-ar fi intamplat dupa ultima sedinta a consiliului local, cand si-a exprimat nemultumirile.

Radu Rizea, reclamant: "A inceput sa ma loveasca, m-a amenintat cu pistolul, spunandu-mi ca ma impusca, avand un pistol asa de mare, m-am speriat, mi-e frica."

Si presedinta Asociatiei crescatorilor de animale din localitate spune ca a avut un conflict cu edilul, zilele trecute, cand a mers sa-i ceara o adeverinta.

Maria Georgescu, localnica: "Erau usile deschise, am bagat capul si am spus, domn' primar, vreau sa va intreb, iesi afara a inceput cu istericale, a inceput sa ma jigneasca, cuvinte triviale, apoi a inceput sa ma ameninte."

O alta localnica este in razboi cu primarul, dupa ce i-ar fi spus verde in fata ca nu il suporta.

Elena Craciun, localnica: "A spus ca o sa ma aranjeze si ca o sa aiba grija de mine. Toti sunt amenintati, le este frica."

Edilul, aflat la al doilea mandat, sustine ca nimic nu e adevarat.

Marius Iosif, primarul comunei Gura Foii: "Banuiesc ca sunt niste rautati, cum de regula se intampla la mine in comuna, din partea unor "binevoitori". Sunt vanator, sunt persoana publica aleasa, am dreptul sa port arma de autoaparare si paza, nu prea o port, am luat-o ca un moft."

Oamenii spun ca isi vor cauta dreptatea in justitie. La fel va face si primarul, pentru a dovedi ca e nevinovat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO