Comisia SRI, intrunire de urgenta dupa ce s-a speculat ca Dan Condrea ar fi fost filat. Reactiile lui Ponta si Ghita

23-05-2016 16:33

Politicienii au reactionat dupa moartea fulgeratoare a patronului Hexi Pharma. Dupa ce au aparut speculatii ca Dan Condrea ar fi fost filat, Comisia SRI s-a intrunit de urgenta.

Sebastian Ghita, membru Comisia SRI: "Intr-o astfel de situatie, vezi un om murind, nu stim in ce conditii, nu va ganditi ca institutiile trebuie automat sa ne lamureasca cum ca in Romania nu mor omaneii asa din senin? Nu ma poate convinge nimeni ca in Romania, asa cum stiu eu ca functioneaza institutiile, un om aflat intr-o asa atentie mediatica nu a avut masuri de filaj, nu a fost inregistrat. Vom vedea."

Victor Ponta, deputat PSD: "A fost nevoie sa moara Condrea ca sa fim siguri ca nu mai vorbeste."

Presedintele comisiei, Georgian Pop, a precizat insa ca a avut o discutie cu directorul Serviciului Roman de Informatii, care i-ar fi spus ca Dan Condrea NU ar fost filat de catre institutia pe care acesta o conduce.

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului: "Eu nu am spus ca in spatele lui Condrea ar fi servicii. Astea sunt venite din spatiul public. Ar fi cazul ca cei din comisia SRI sa se apuce de treaba. Helvig a transmis la telefon ca SRI nu l-a filat."

Comisia asteapta acum un raspuns oficial scris din partea Serviciului Roman de Informatii in cazul Condrea.


VIDEO PROTVPLUS.RO