Politistul din Pitesti care a dat foc apartamentului si a tras cu pistolul in vecini, dupa o cearta cu sotia, a fost arestat

Ultima actualizare: 14-11-2016 07:12

Incident de o violenta rara, intr-un bloc din Pitesti. Un ofiter, in varsta de 36 de ani, a deschis focul la intamplare. Cu cateva clipe inainte si-a incendiat apartamentul, de nervi ca s-a certat cu sotia.

Lipsit de orice control, individul a tras noua gloante si a ranit doi oameni. In cele din urma, a fost arestat si va fi expertizat psihiatric. Incredibil este ca lucreaza in fosta structura a Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

Dupa o cearta ingrozitoare, sotia ofiterului si-a luat cele doua fetite si a plecat la parinti. Femeia a mers apoi la spital pentru ca avea o hemoragie la ochi, dupa ce fusese batuta crut de cel caruia ii este nevasta de doar de 3 luni.

Ramas singur acasa si furios peste masura, barbatul, in varsta de 36 de ani, a dezlantuit iadul. A dat foc apartamentului in care stateau in chirie, a incuiat usa si a plecat. Speriati, vecinii au chemat pompierii. In acel moment individul s-a intors si cand i-a vazut pe militari, a scos pistolul si a inceput sa traga la intamplare.

Ofiterul a tras in total noua focuri de arma. A nimerit un politisti si pe proprietara apartamentului, o femeie de 63 de ani, care fusese anuntata de cele intamplate.

Viorica Rusu, proprietara apartamentului: "Am auzit niste pocnituri, ne-am aruncat pe niste ziduri, unii peste altii, s-au tras foarte multe focuri. Cred ca un jandarm mai solid l-a imobilizat la mana, dar in continuare tragea."

Un jandarm curajos l-a imobilizat pe individ inainte ca acesta sa faca macel.

Intr-un final, pistolarul a fost arestat pentru tentativa de omor si distrugere. El este locotenent-colonel in fosta structura a Departamentului de Informatii si Protectie Interna. Nu a folosit arma din dotare, ci un pistol Walter de 9 mm, pentru care avea permis. Cunoscutii il descriu drept un tip violent. Este la a doua casatorie, iar prima nevasta ar fi divortat tocmai din cauza batailor pe care le primea.

Procurorii au cerut si o expertiza psihiatrica in cazul suspectului. Politistul ranit a fost nimerit in zona capului si ramane deocamdata internat.

Citeste și...
Parteneri