Ciucu: În Capitală e o cascadă subterană. Radet pierde o mie de tone de apă caldă pe oră

08-01-2019 15:32


RADET

Ciprian Ciucu, Consilier General PNL, susține pe pagina de Facebook a PNL Sector 6 că sub Capitală, în zona Văcărești,  există o cascadă subterană și că apa fierbinte pierdută de rețeaua RADET afecteaza rețeaua APANOVA.

”Ciprian Ciucu, Consilier General PNL: ”Săptămâna viitoare temperaturile vor scădea mult sub -10 grade Celsius. Este foarte probabil ca rețeaua RADET să nu facă față iar mulți bucureșteni să facă iar frigul. Am 10 întrebări legate de subiectul RADET pentru persoana responsabilă de confortul termic și de sănătatea bucureștenilor, Primarul Gabriela Firea:

Doamnă Primar,
1. Finul dumneavoastră, dl Burghiu, administratorul special al RADET București, consideră regia pregătită de iarna?

2. Sunteți conștientă de faptul că apa fierbine pierdută de RADET - adica mai mult de o mie de tone PE ORA - în rețeaua subterană afectează solul pe care sunt casele, blocurile, școlile, spitalele și strazile din București?

3. Aveți ideea despre ce se întâmplă în zona Văcărești? Știți că acolo există o cascadă subterană și că apa fierbinte pierdută de rețeaua RADET afecteaza rețeaua APANOVA?

4. Acum când aerul din București este deja foarte poluat, cum credeți că vom mai putea respira atunci când RADET-ul nu va mai fi în stare să furnizeze căldură și bucureștenii își vor monta cu sutele de mii centrale individuale dublând, din nevoie, poluarea aerului din București?

5. Sunteți mulțumită de activitatea ROMINSOLV ca administrator judiciar al RADET București?

6. Și-a indeplinit ROMINSOLV sarcinile pe care și le-a asumat și pentru care este bine plătit privind insolvența RADET?

7. Sunt datele tehnice de funcționare a RADET satisfăcătoare pentru populație?

8. Furnizează apă caldă și căldură ața cum au nevoie bucureștenii? Au căldură și apă caldă la sandarde civilizate?

9. Știți că la RADET în rețeaua subterană sunt cele mai grele condiții de muncă din București, comparabile cu ale minerilor?

10. Ce buget și ce lucrări ați planificat pentru RADET pentru 2019?””, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a PNL Sector 6. 

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO