Cine sunt cei doi bărbați care au dezarmat și agresat un polițist, în Sibiu


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2017 17:34
Categorie: Stiri actuale

Cei doi bărbaţi care au bătut şi dezarmat un poliţist, marți, la Slimnic, judeţul Sibiu, au fost arestaţi.

Este vorba despre un sătean care e, culmea, şi consilier local şi despre pădurarul din zona, rudă cu el. Cei doi transportau lemne tăiate ilegal şi nu au vrut să se supună controlului efectuat de agentul din localitate.

Poliţistul de 32 de ani a povestit anchetatorilor, în detaliu, tot ce s-a întâmplat. El a oprit camionul în trafic şi i-a cerut şoferului să prezinte actele. A observat că maşină nu avea inspecţia tehnică periodică efectuată şi a început să completeze procesul verbal de amendă.

În acest timp, şoferul a demarat. Agentul a cerut întăriri prin staţie şi a pornit în urmărirea camionului. A reuşit să-i prindă pe fugari la capătul unui drum care se înfundă.

Când a vrut să-l încătuşeze pe şofer, pădurarul, care se află cu acesta în maşină, l-a atacat din spate şi i-a smuls pistolul. Cei doi agresori au fost imobilizaţi de mascaţii sosiţi în ajutor pe care, prudent, poliţistul îi anunţase înainte de a pleca în urmărirea hoţilor.

Judecătorii au încuviinţat arestarea celor doi pentru 30 de zile. Ei sunt cercetaţi acum pentru ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO