Cine este acest roman "cumsecade" si de ce ar trebui sa te feresti de el. VIDEO


Ultimul update: Vineri 24 August 2012 22:06
Data publicarii: Joi 02 August 2012 20:40
Categorie: Stiri actuale

Desi ai spune, mai degraba, ca se pot inscrie la concursul de "cel mai cumsecade roman", doi hoti au golit mai multe locuinte din Bucuresti.

La ultima vizita au fost prinsi in flagrant de autoritati. Problema este ca acestia nu sunt singurii infractori care stau cu ochii pe casele oamenilor plecati in vacanta.

Nicolae Militaru are 44 de ani si se declara specialist in furturi din locuinte. Are la activ cateva zeci, pentru care a adunat multi ani de inchisoare. Puscaria nu l-a speriat niciodata, din moment ce impreuna cu un amic a continuat sa sparga case.

Au fost prinsi in flagrant de politistii de la Sectorul 6, dupa ce, timp de o ora, au adunat dintr-o vila bijuterii in valoare de 10.000 de lei.

Furtul a avut loc la prima ora a diminetii. Hotii au incercat sa intre rupand butucul usii, dar cum n-au reusit, au mers in spatele casei si au desfacut grilajul de la geam. Au fortat tamplaria si au intrat.

Pentru a preveni astfel de cazuri, ar trebui sa investiti in securitate. Puteti alege de la banala alarma care se declanseaza la intrarea in locuinta, pana la camerele de supraveghere care inregistreaza orice persoana. Piata este plina de solutii.

Exista si un sistem care ''simte'' prezenta unei persoane in zona, dar este reglat astfel incat sa nu te alerteze degeaba.

Alarma poate fi data fie in casa, fie in dispeceratul unei firme de paza.

VIDEO PROTVPLUS.RO