Cinci tineri din Bucuresti, acuzati ca au violat o fata de 13 ani in parc. Rudele tinerei dau vina pe ea

04-10-2016 19:32

Cinci tineri din Bucuresti, cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani, sunt acuzati ca au violat o copila de 13 ani intr-un parc din sectorul 3.

Toti au fost ridicati marti dimineata de politist, si dusi la sectie, pentru audieri. In fata anchetatorilor, si-au recunoscut fapta, dar au sustinut ca nu-si mai amintesc mare lucru pentru ca inainte, consumasera alcool.

Politistii au aflat ca fetita agresata locuieste intr-un apartament social, iar un asistent maternal ar fi trebuit sa o supravegheze. Aseara nu a venit acasa.

Oroarea s-a petrecut in parcul ascuns intre blocuri in sectorul 3 din Capitala. Cei 5 tineri au adus-o pe copila aici si au chinuit-o ore in sir. Norocul ei a fost ca o femeie care locuieste chiar in acest bloc i-a auzit tipetele si ar fi strigat la ei de la fereastra sa o lase in pace."

Locatara: "E parcul in fiecare noapte plin de tineri care beau asculta muzica tare, ne-au terminat

Dupa viol, copila a facut plangere la politie, iar cei 5 baieti care si-au batut joc de ea au fost ridicati din casa unuia dintre ei unde s-au retras sa petreaca noaptea. La sectia de politie unde au fost chemate si rudele lor.

Apropiatii tinerilor sustin ca fata se intalnea cu unul dintre cei 5 baieti pe care l-ar fi considerat iubitul ei. Si cred ca si ea poarta o parte din vina.

Ruda :"Ce cauta fata pe strada la ora aia? Ca asistent maternal la 9 10 trebuia sa fie in casa.

In urma audierilor, procurorii au decis sa ceara arestarea preventiva pentru doi dintre suspecti, care au implinit 16 si 19 ani. Alti 2 de 14 au fost predati rudelor si vor fi cercetati in libertate iar cel mai mic dintre ei in varsta de 12 va scapa nepedepsit intrucat legea spune ca nu are discernamant.

Tags: viol, tanara, bucuresti,


VIDEO PROTVPLUS.RO