Cinci joburi în vânzări cu salarii de peste 1.000 de euro

joburi
Getty

Atunci când vrei să lucrezi într-un domeniu dinamic, cu multe provocări, poți alege domeniul vânzărilor.

Este un domeniu flexibil, bun de luat în calcul pentru că nu ai nevoie de multă experiență de lucru, poți începe chiar și dacă nu ai experiență profesională. Majoritatea pozițiilor în vânzări au o barieră de intrare joasă și nu necesită training specializat sau educație pentru a începe. Este una dintre cele mai accesibile meserii, iar dacă ai pasiune pentru vânzări și îți asumi responsabilitatea de a învăța despre clienți, este suficient să ai o poziție entry-level care poate deveni o carieră interesantă și lucrativă.

Oamenii de vânzări de obicei câștigă și comision, pe baza a ceea ce vând și când vând, creând astfel potențial ridicat de câștig pentru oamenii motivați. Pozițiile care au oportunități nelimitate de comision permit un salariu impresionant pentru vânzătorii de top.

Joburi în vânzări cu un salariu de bază de peste 1000 de euro

Sales Executive, responsabil de vânzări directe, promovarea serviciilor și încheierea de contracte noi. Oferta salarială este de 1335 - 1475 € net / lună.

Citește și
agent vanzari, job
Ce înseamnă să fii agent de vânzări, ce joburi sunt disponibile și cu cât se plătesc

Agent vânzări pet shop în Ilfov. Printre cerințe pentru job se numără experiența în comercializarea produselor din pet shop-uri și farmacii veterinare, iar oferta salarială porneste de la 1100 de euro, la care se adaugă bonusuri pentru atingerea obiectivelor de vânzări.

Expert Vanzari/Licitații Aparate Medicale, în București. Un job full time pentru un specialist cu experiență de peste 2 ani în domeniu, care deține cunoștințe tehnice. Oferta salarială este între 1000 - 1300 euro lunar.

Business Development Manager, un rol care presupune să construiești relații semnificative cu donatorii financiari, pentru a sprijini implementarea proiectelor care au ca scop îmbunătățirea educației și a potențialului general al copiilor din România. Candidatul ideal pentru acest rol este pasionat de educație, are experiență în atingerea obiectivelor de vânzări și strângere de fonduri și construirea de relații valoroase. Oferta salarială este de 1110 - 1225 euro.

Sales Support Professional cu limba germană. Acest rol oferă suport pentru toate acțiunile de dezvoltare a afacerii care fac parte din suportul de vânzări. Este un job parțial remote, salariul oferit fiind de 1000 - 1200 euro lunar.

Date oferite de BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesioniști conectați la piața muncii, peste 35.000 de joburi și mii de freelanceri, agenți de recrutare sau specialiști în dezvoltare profesională și personală.

Citește și...
Oferte de joburi cu salariul la vedere. Unde te poți angaja
Oferte de joburi cu salariul la vedere. Unde te poți angaja

Disponibilizările masive din marile corporații IT din Vest au amplificat gradul de nesiguranță în rândul candidaților din România, deși datele platformei BestJobs arată că angajatorii continuă intensiv căutările pentru a acoperi necesarul de personal.

Ce înseamnă să fii agent de vânzări, ce joburi sunt disponibile și cu cât se plătesc
Ce înseamnă să fii agent de vânzări, ce joburi sunt disponibile și cu cât se plătesc

Unul dintre cele mai des întâlnite joburi pe piaţa locurilor de muncă este cel de agent vânzări, fie că lucrezi într-un magazin de retail (fashion, mâncare şi alte bunuri de larg consum) sau într-un magazin de telecomunicaţii, sau într-un business B2B.

Cinci joburi cu program hibrid pe care le poți alege în 2023. Ce salariu poți obține
Cinci joburi cu program hibrid pe care le poți alege în 2023. Ce salariu poți obține

Pe lista de beneficii preferate de către angajații români se numără posibilitatea de a lucra remote și programul flexibil de lucru.

Joburi potrivite pentru introvertiți și cu cât se plătesc
Joburi potrivite pentru introvertiți și cu cât se plătesc

Dacă ai trăsături de personalitate de tip introvertit, este mai ușor să alegi un job care ți se potrivește, atunci când cunoști care sunt acele meserii potrivite pentru un astfel de caracter.

Joburi rezistente la recesiune. În ce domenii să te angajezi
Joburi rezistente la recesiune. În ce domenii să te angajezi

De la întreprinderi mici la corporații mari, companiile de toate formele, dimensiunile și industriile nu sunt imune acestor provocări.

Recomandări
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor:
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor: "Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?"

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut, joi, declarații dure la adresa cadrelor didactice, după ce liderii sindicali au anunțat că nu sunt de acord cu ultima ofertă făcută de Guvern și că greva din învățământ va continua.

Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius:
Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius: "Să fim clari în această privinţă"

Aderarea Ucrainei la NATO nu se poate pe afla pe agendă la summitul Alianţei Nord-Atlantice din luna iulie, de la Vilnius, a declarat, joi, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, informează Reuters şi MTI, citate de Agerpres.

Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală
Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală

Ordonanţa de urgenţă privind educaţia a fost adoptată de Guvern, iar negocierile cu sindicatele au luat sfârşit, a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.