Cel mai căutat infractor, capturat de polițiștii gălățeni, după 2 ani. Unde se ascundea

Ultima actualizare: 07-12-2019 11:08
politie

Un bărbat de 37 de ani, dat în urmărire națională și internațională pentru mai multe infracțiuni grave, a fost capturat vineri de polițiștii gălățeni.

Bărbatul a fost căutat în baza a două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru tulburarea liniștii publice și conducere fără permis. D.C.C trebuie să mai dea socoteală și într-un alt dosar în care judecătorii au dispus arestarea sa în lipsă.

 

El este suspectat de tentativă de omor calificat, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma unui incident grav, petrecut în septembrie 2018, scrie viata-libera.ro.

"În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost descoperit într-un apartament situate la mansard unui bloc din Galați. De la fața locului, oamenii legii au ridicat patru pistoale cu muniție letaș, suma de 10.500 de lei și substabțe de mare risc.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO