Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit. Ce vârstă aveau

Dată publicare: 07-07-2020 12:17
Dată actualizare: 07-07-2020 12:26


Cei mai bătrâni gemeni siamezi din lume au murit. Ce vârstă aveau - 2

Cei mai bătrâni gemeni siamezi, Ronnie și Donnie Galyon, au murit sâmbătă într-un spital din Ohio, la vârsta de 68 de ani.

Cei doi s-au născut în data de 28 octombrie 1951 și au fost uniți în zona abdominală, relatează The Sun.

În anul 2014, Ronnie și Donnie au fost declarați cei mai în vârstă gemeni siamezi, depășindu-i astfel pe Chang și Eng Bunker, primii gemeni siamezi cunoscuți la nivel mondial.

Mai multe imagini, în galeria foto de mai jos.

„Este lucrul la care am visat mereu eu și Donnie, și sper să primim inelul, deoarece am visat la asta de când eram copii”, a declarant Ronnie în anul în care au stabilit recordul.

Cei doi bărbați erau uniți în zona șoldului și împărțeau tractul digestiv inferior, rectul și penisul. Gemenii aveau fiecare propria inimă, stomac, mâini și picioare.

Gemenii au trăit împreună cu fratele lor Jim și cu soția acestuia, până săptămâna trecută când au fost duși în spital.

Ronnie și Donnie au apărut la numeroase carnavale și spectacole când erau copii, deoarece era singurul mod prin care părinții lor puteau strange suficienți bani să plătească îngrijirile medicale.

Gemenii au renunțat la cariera în showbiz în anul 1991 și au trăit singuri până în anul 2010, când au fost nevoiți să se mute cu familia lor din cauza problemelor de sănătate.

Sursa: The Sun

Tags: gemeni, siamezi, deces,


VIDEO PROTVPLUS.RO