Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. Imagini din mașina poliției

Ultima actualizare: 27-05-2019 17:56

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi încarcerat după ce a fost condamnat luni de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

UPDATE 17:40 El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

''Astăzi, poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova'', a informat Poliţia Capitalei, la scurt timp după ce liderul PSD a ajuns la penitenciar.

El a fost aşteptat la Penitenciarul Rahova de mai multe persoane care l-au huiduit. Ei au strigat "Hoţule!", "La puşcărie!".

De altfel, şi în faţa reşedinţei şefului PSD s-au adunat mai multe persoane, după anunţarea sentinţei ÎCCJ.

UPDATE 17:25 Polițiști din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele lui Dragnea, care a fost preluat de la reședința sa din Bucuresti și încarcerat în Penitenciarul Rahova, anunță Poliția.

UPDATE 17:00 ”Tocmai l-am fotografiat pe Dragnea în Dusterul Poliției care îl duce la penitenciar. A stat mult în trafic la Cotroceni la coborarea de pe podul Basarab. De la club Quantic au coborat câtiva rockeri care au început să îl injure” a relatat pe Facebook jurnalistul Alex Costache

update 16.50 O nouă mașină neagră cu geamuri fumurii a ieșit de la locuința lui Liviu Dragnea. Nu este clar dacă liderul PSD se află în vreuna din ele


Zeci de oameni s-au strâns luni după-amiaza în faţa blocului din sectorul 1 al Capitalei unde locuiesc Liviu Dragnea şi iubita sa, Irina Tănase. Liviu Dragnea ar fi plecat, în jurul orei 16:20, să se predea la poliție.

În momentul ieșirii din garaj, oamenii au început să huiduie și să strige ”la pușcărie”.

Jurnalişti, dar şi simpli privitori, s-au adunat luni după-amiază în faţa blocului dintr-o zonă luxoasă din sectorul 1, la câteva minute de Arcul de Triumf.

Liderul PSD a primit sentinţa de la avocata sa, care a venit să i-o comunice în jurul orei 15:30. Ea a stat circa jumătate de oră acasă la Dragnea, dar nu a făcut niciun fel de declaraţii

Poliţia a patrulat zona pentru a preveni incidente. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO