Ce le-a făcut pe stradă un bărbat proaspăt ieșit din închisoare unor femei. A fost reținut


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 12:34
Categorie: Stiri actuale
elev retinut

Un bărbat de 47 de ani, recent eliberat condiţionat din penitenciar, a fost reţinut de poliţişti, după ce a tâlhărit mai multe femei în municipiul Constanţa, smulgându-le cerceii din urechi în timp ce victimele mergeau pe stradă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma cercetărilor în cazul unor infracţiuni de tâlhărie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au prins un bărbat în vârstă de 47 de ani, din oraşul Hârşova, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în 20, 26 şi 27 octombrie, bărbatul ar fi comis faptele asupra unor femei din Constanţa, cu vârste între 66 şi 85 de ani, cărora le-ar fi sustras prin violenţă cerceii din urechi.

"Faptele au fost comise pe Aleea Brânduşelor, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi aleea Panselei, în zone cu vegetaţie bogată şi căi de acces înguste şi întortocheate, care ofereau posibilitatea de a scăpa rapid", au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa, potrivit news.ro. 

Bărbatul respectiv pleca din oraşul Ovidiu, cu mijloace de transport în comun, ajungea în zona autogării din piaţa Tomis III, iar apoi pornea pe străzile din apropiere şi îşi căuta victime. El alegea femei în vârstă, cărora le smulgea cerceii din urechi, apropiindu-se din spate.

El a fost recent eliberat condiţionat din penitenciar, după ce ispăşise cinci ani din pedeapsa de 10 ani primită pentru comiterea unor fapte de tâlhărie.

Bărbatul a fost reţinut luni, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO