Tatal unuia dintre copiii din Arges, internati cu infectii digestive grave, a povestit pe Facebook chinurile prin care trece fetita lui si a criticat reactia autoritatilor.

Gabriel Marinescu a postat pe Facebook cateva fotografii cu fetita sa in varsta de 11 luni, aflata sub dializa.

Asa arata copilul meu in timp ce reprezentantii autoritatilor nu fac nimic. Nu pot sa nu vad incompetenta autoritatilor de a elucida cum de s-au putut imbolnavii atatia copii din Arges.nu pot sa nu ma gandesc la copilul meu si la faptul ca mancarea lui era pregatita corespunzator apa fiarta foarte bine tot ce ii pregateam copilului era spalat si fiert excesiv.biberoanele si tetinele erau fierte foarte bine pentru sterilizare. Noi acum luptam impreuna cu fetita la spital cu dializa si multe alte medicamente. sa speram ca nu vor fi repercusiuni pentru ca inca ne aflam sub dializa deoarece rinichii sunt inca blocati.si copii vostrii pot fi in pericol daca nu facem ceva impreuna. Noi am facut primul pas in a face publice faptele....” este mesajul publicat Gabriel Marinescu.

Azi-noapte a mai murit un copil din cauza sindromului hemolitic-uremic. Este vorba despre o fetita din Arges in varsta de un an, care era sub supravegherea medicilor, la terapie intensiva. Copila a facut stop cardio respirator in cursul noptii, dupa ce starea ei s-a inrautatit brusc. Intre timp, autoritatile nu au reusit sa depisteze de unde provine bacteria care i-a imbolnavit pe bebelusi. Primul copil din acest grup a murit pe 4 februarie.
 

 

Asa arata copilul meu în timp ce reprezentanții autorităților nu fac nimic. Nu pot sa nu vad incompetenta autorităților...

Posted by Gabriel Marinescu on Saturday, 13 February 2016