Cazinou tâlhărit în câteva secunde. De ce cred anchetatorii că hoţul e dependent de păcănele

Ultima actualizare: 06-11-2019 18:16

Tâlhărie miercuri dimineață, la un cazinou din cel mai aglomerat cartier al Piteștiului.

Un individ de circa 40 de ani a lovit-o pe casieră și i-a smuls banii din casă, aproximativ 2.000 de lei.

Agenții de la firma de pază și securitate, alarmați de angajata cazinoului, care a reușit să acționeze butonul de panică, au ajuns în numai câteva minute, însă tâlharul se făcuse nevăzut.

Criminaliștii vor studia imaginile surprinse de camera de supraveghere din local și sunt siguri că în scurt timp vor pune mâna pe făptaș.

Alarma a fost dată în jurul orei 9. Casiera, o fată de 19 ani, a apăsat butonul de panică și când au ajuns la cazinou agenții firmei de pază, au găsit-o în stare de șoc, tremurând.

Cristian Aldea, agent pază: „Am ajuns 3 echipaje la fața locului și era foarte speriată. Ne-a spus că a fost tâlhărită. A lovit-o, era mascat individul care ... Nu, din ce am înțeles nu era mascat, i-a cerut să-i schimbe niște bani sub pretextul că vrea să joace în cazinou, moment în care i-a smuls banii din mână, a trântit-o, a lovit-o și a fugit."

Fata a fost târâtă și lovită cu picioarele de individul care a reușit apoi să fugă cu banii.

Angajat cazinou: „A venit la ea, a pus-o jos, ceva de genul ăsta. Tot felul de nebuni, de oameni care nu gândesc ce fac.” 

Reporter: „Aveți camere de supraveghere, da?”

Angajat: „Da, da, da. Deci clar o să se vadă, da.”

La fața locului au ajuns o mulțime de polițiști, dar și de agenți de la firma de securitate. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul cazinoului vor fi și analizate de polițiștii care sunt convinși că tâlharul este un împătimit al jocurilor de noroc.

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeș: „Un bărbat ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, de unde, prin utilizarea de violențe, a sustras operatoarei o sumă de bani."

Suma furată se apropie de 2000 de lei. Dacă va fi prins, suspectul riscă până la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO