Caz inexplicabil la Oradea. Un avocat si sotia lui, suspectati de crima, au disparut de doua zile

×
Codul embed a fost copiat

Un avocat al baroului din Oradea si sotia sa sunt cautati de politisti, dupa ce oamenii legii au primit indicii ca cei doi ar fi omorat-o pe soacra barbatului.

Sesizarea privind disparitia avocatului si a sotiei sale a fost facuta de un prieten al acestuia, caruia avocatul i-a lasat cheile de la apartament, cerandu-i sa faca curat inauntru.

Ulterior, si parintii avocatului au au confirmat fuga celor doi.

Anchetatorii au gasit urme de sange la locuinta cuplului, iar vecinii spun ca i-ar fi vazut pe acestia cu sange pe haine si carand in spate un sac. Politistii nu au descoperit deocamdata trupul femeii despre care se crede ca a fost ucisa.

"De Ziua Nationala, un secret pentru toti ochii albastrii, o certitudine pentru mine: si voi veti muri! Va voi astepta 'dincolo' sa va 'predau' eu lucrurile...".

Citește și
cover smiley
Smiley a fost implicat intr-un accident de circulatie. Masina sa a iesit cea mai "sifonata"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Acesta mesaj ciudat este ultimul text postat pe 1 decembrie, pe un site de socializare, de avocatul Cosmin Moraru. El apare in mai multe fotografii cantand la chitara, iar in spatele sau, pe un perete, se afla unele langa altele icoane si fotografii erotice.

Cosmin Moraru este avocat in Baroul Bihor de 13 ani, iar sotia lui, Krisztina, este profesoara la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea. Nici unul dintre ei nu a mai fost vazut de doua zile.

Disparitia lor a fost reclamata de un prieten al avocatului caruia ii ceruse sa schimbe gresia si sa vopseasca peretii apartamentului in care s-ar fi produs crima.

Potrivit unor surse judiciare, avocatul si sotia lui sunt banuiti ca au ucis-o pe mama tinerei, si ea de negasit.

Unul dintre locatari povesteste ca avocatul era de multe ori violent. Si l-ar fi vazut luni seara cum incarca niste saci in masina.

De asemenea, surse judiciare, spun ca la locuinta avocatului s-ar fi gasit, de asemenea, urme de sange. Parintii barbatului au reclamat la politie disparitia misterioasa a celor trei.

Tiberiu Sigheartau, procuror Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea: "A fost constituit un dosar in care procurorii verifica indiciile si informatiile existente cu privire la disparitia de la domiciliu a trei persoane. In acest moment nu putem nici confirma, nici infirma cu savarsirea unor fapte de violenta".

Potrivit unor surse din ancheta, se pare ca avocatul l-ar fi sunat luni dimineata pe tatal sau si i-a cerut o suma de bani, spunandu-i ca trebuie sa dispara pentru ca ar fi facut ceva pentru care el si sotia lui vor face ani grei de puscarie. El l-a contactat si pe directorul liceului unde profeseaza sotia lui.

Ruben Filimon, director Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" Oradea: "M-a sunat sotul ei si mi-a spus ca e bolnava si ca va lipsi. Apoi n-a mai venit nici marti, nici miercuri la scoala. N-a mai raspuns la telefon nici ea, nici el".

Colegii avocatului spun ca nu au observat ca el sa aiba un comportament ciudat in ultimele zile. El mai fusese casatorit cu o judecatoare de care a divortat in urma cu doi ani si are doi copii din aceasta relatie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cristian Cioaca i-a cerut avocatei sale sa demareze de urgenta procedurile pentru eliberare
Cristian Cioaca i-a cerut avocatei sale sa demareze de urgenta procedurile pentru eliberare

Arestat preventiv miercuri seara, in dosarul mortii Elodiei Ghinescu, politistul Cristian Cioaca nu se simte prea bine dupa gratii.

Smiley a fost implicat intr-un accident de circulatie. Masina sa a iesit cea mai
Smiley a fost implicat intr-un accident de circulatie. Masina sa a iesit cea mai "sifonata"

Soferul Smiley a avut probleme mari pe drum. Si-a facut zob masina, din neatentie, intr-o comuna de langa Bucuresti.

Motivul pentru care politistii i-au aruncat in aer usa celui mai tare hacker din tara
Motivul pentru care politistii i-au aruncat in aer usa celui mai tare hacker din tara

Un hacker roman, care-si spunea pe internet "Virusez", a fost retinut marti de politistii si procurorii de la Crima Organizata. Tanarul, fiu de avocat, conducea, spun anchetatorii, o retea specializata in fraude informatice.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.