Cantareata de muzica populara, implicata intr-un accident grav. O femeie aflata in masina condusa de fiul ei a murit

18-05-2016 07:31

Un accident cumplit a avut loc pe DN17, in judetul Bistrita - Nasaud. O femeie de 44 de ani si-a pierdut viata, iar sofer era chiar fiul ei.

Baiatul nu a observat ca masina din fata sa a semnalizat stanga si a incercat sa intre in depasire, izbind in lateral celalalt automobil care era condus de o cantareata de muzica populara. Mama sa, care statea pe bancheta din spate, nu a mai avut nici o sansa.

Madalina Mirza, cantareata de muzica populara, se afla in masina cu bunica si sora sa, in varsta de 10 ani. Femeia se indrepta spre casa si se pare ca ar fi semnalizat virajul la stanga, insa soferul din spatele sau, in varsta de 22 de ani, nu a observat manevra si, cel mai probabil, a intrat grabit in depasire si a izbit lateral masina.

Celalalt sofer se afla in masina cu mama sa, in varsta de 44 de ani, si tatal sau. Cu totii se indreptau spre casa, in Dej, dar in urma impactului, masina lor a ajuns in sant. Un medic care locuia la cateva case distanta i-a facut femeii masaj cardiac timp de cateva clipe. Procedura a fost continuata de catre medicii SMURD, care au ajuns imediat la fata locului, insa, din pacate, nu s-a mai putut face nimic, pentru ca femeia a decedat la scurt timp.

Plt. maj. Cristian Pop, ISU Beclean:

Interpreta de muzica populara a fost transportata la spitalul din Beclean, din judetul Bistrita Nasaud, iar fiul si sotul victimei, la spitalul din Dej. Toti se afla acum in afara oricarui pericol. Politistii urmeaza sa stabileasca cine se face responsabil de nenorocirea produsa.


VIDEO PROTVPLUS.RO