Cannabis și cocaină descoperite în mașina unui șofer oprit în Pantelimon. Ce avea soția lui în mașină


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 16:24
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019 15:51
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti au găsit, joi, cannabis şi cocaină, în maşina unui şofer oprit în Pantelimon. În maşina soţiei sale, oprită în Voluntari, anchetatorii au găsit droguri şi două pistoale cu gloanţe.

Potrivit unui comunicat de presă, joi, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, împreună cu D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o grupare infracţională, ce avea preocupări pe linia traficului internaţional de droguri.

”În fapt, un bărbat aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic, pe raza oraşului Pantelimon, de poliţiştii rutieri din Ilfov. La controlul maşinii, în portbagaj a fost găsit cannabis vegetal şi cocaină”, a transmis Poliţia Română, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că, ulterior, poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Ilfov, cu sprijinul colegilor de I.P.J. Ilfov şi Poliţia Oraş Voluntari, au realizat un flagrant în Voluntari, fiind oprit autoturismul în care se aflau soţia bărbatului şi alte 2 persoane.

”De această dată, în urma controlului asupra autoturismului, au fost găsite 2 genţi de voiaj în care se afla cannabis vegetal, cocaină şi 2 pistoale cu glonţ. Ancheta a continuat cu efectuarea a 4 percheziţii (3 în judeţul Ilfov şi una în Bucureşti), la domiciliile celor 4 persoane”, a mai transmis Poliţia Română.

Acţiunile, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, s-au soldat cu descoperirea şi ridicarea a aproape 350 de grame de cocaină, 1,5 kg. de heroină, 47 kg. de cannabis vegetal (inflorescenţe), 2 pistoale cu glonţ şi 47 de cartuşe cu glonţ deţinute ilegal, un cântar electronic, 9 telefoane mobile, precum și suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB și 500 USD.

Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro.

Din investigaţii a reieşit că drogurile ar fi fost transporte ilicit, printr-o firmă de curierat din Malaga – Spania.

La audieri, la D.I.I.C.OT., au fost conduse opt persoane implicate, faţă de care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

În urma probatoriului administrat în cauză, liderul grupării a fost reţinut, iar pe numele soţiei sale a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Patru kg de canabis, aduse din Spania prin curier. Doi tineri din Ploiești au fost arestați
Captură de droguri de peste 500.000 de euro în casa unui tânăr din Neamț
Cultură uriașă de cannabis, descoperită în Neamț. Cu cât vindea suspectul kilogramul
FULLSCREEN
Cannabis și cocaină descoperite în mașina unui șofer oprit în Pantelimon. Ce avea soția lui în mașină
  • /

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO