Cadavrul unui barbat, descoperit intr-un bloc din Dambovita dupa o saptamana. De ce locatarii nu au fost alertati de miros

24-05-2016 07:32

Un barbat din judetul Dambovita a fost descoperit dupa mai bine de o saptamana de cand acesta ar fi murit. Vecinii lui s-au alarmat din cauza mirosului greu de suportat de pe scara blocului si au anuntat autoritatile.

Pompierii veniti la fata locului l-au gasit pe om zacand fara suflare in apartament, printre marea de gunoaie adunate de pe strada. Medicii legisti vor stabili cauza decesului in urma necropsiei.

Barbatul in varsta de 65 de ani era vaduv si locuia singur intr-un apartament din Moreni, judetul Dambovita. Are o fiica si sase nepoti, dar cei care l-au cunoscut spun ca nu voia sa fie vizitat.

Locatar: "Avea o fata, cu care s-a certat de multi ani si a dat-o afara din casa. Dezastru pe scara asta. Miroase de la 4 pana la parter."

Obisnuia sa adune gunoaie de pe strada, pe care le depozita in casa, asa ca mirosul puternic nu i-a alertat pe oameni.

Locatara: "Cara si el gunoaie de la habe, sticle, plapumi, pilote. Si le-a depozitat, e pana sus. Ca am intrat acum trei ani, de Paste, sa ii las mancare si am vazut in ce hal arata apartamentul. Imi da stomacul peste cap, ati vazut in ce hal miroase!"

Zilele trecute, vecinii care locuiesc pe acelasi palier cu barbatul au avut o nunta. Chiar daca mirosul intepator le-a dat batai de cap, nuntasii si-au vazut de petrecere, fara sa isi puna prea multe intrebari.

In cele din urma, cand situatia a devenit de nesuportat, au dat alarma.

Vecina: "Mirosea ingrozitor, i-am spus prieteni mele ca miroase a hoit pe sala."

Vecinii si-au dat seama ca s-a intamplat ceva rau si au sunat la 112. La fata locului au venit pompierii, care au descoperit trupul fara viata. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicina Legala, unde medicii urmeaza sa ii faca necropsia si sa afle cauza exacta a decesului.


VIDEO PROTVPLUS.RO