Bradley Cooper are o nouă iubită după ce s-a despărțit de Irina Shayk. FOTO

Ultima actualizare: 21-01-2020 18:45
Bradley Cooper

Actriţa americană de origine cubaneză Ana de Armas şi actorul Bradley Cooper au fost văzuţi ieşind împreună dintr-un hotel după ce au luat prânzul împreună cu un alt grup de actori, relatează online ziarul spaniol ABC.

În urmă cu un an, chimia dintre Bradley Cooper şi Lady Gaga din filmul "A Star is Born" şi mai ales la gala premiilor Oscar unde au interpretat împreună piesa laureată "Shallow" a inundat marele şi micile ecrane.

Au fost mulţi cei care s-au întrebat dacă între cei doi există o relaţie apropiată, bănuieli alimentate şi de rupturile sentimentale de respectivii parteneri: Lady Gaga urma să se căsătorească cu Christian Carino, în timp ce Irina Shayk şi actorul puneau capăt iubirii lor după o relaţie de câţiva ani şi o fiică în comun.

De atunci, lui Bradley Cooper i s-au atribuit mai multe relaţii - niciuna confirmată oficial - dar se pare că aceasta este definitivă.

În weekendul trecut, Cooper a fost văzut la un prânz organizat în Los A?ngeles împreună cu un grup de actori, printre care se afla şi Ana de Armas. Acesta pare un lucru complet normal însă, potrivit portalului Radar Online, după ce au luat prânzul, Bradley Cooper şi Ana de Armas au plecat împreună şi au fost văzuţi ieşind a doua zi din hotelul Four Season Hotel.

Deocamdată nici Ana în vârstă de 31 de ani şi nici Bradly de 45 de ani nu au dorit să confirme sau să dezmintă această ştire.

Cei doi se cunosc din 2016 când au jucat împreună în filmul "War Dogs", în regia lui Todd Phillips.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO