Bebelus de 7 luni, in coma la spitalul din Arad. Tatal copilului, cercetat pentru loviturile gasite la prunc

07-05-2014 13:04


Un bebelus de sapte luni din judetul Arad a ajuns in coma la spitalul judetean, iar medicii au alertat politistii pentru ca au observat ca pruncul avea urme de lovituri la cap.

Copilul a fost trimis la Timisoara pentru investigatii, dar pentru ca nu era cazul unei interventii chirurgicale, a ajuns din nou la Arad si este internat la terapie intensiva.  

Scenele dramatice s-au intamplat in localitatea Pancota, din judetul Arad, iar medicii presupun ca belelusul ar fi suferit o agresiune.

Acesta a ajuns la spital in coma, dupa ce mama lui spune ca a observat ca are convulsii si a chemat disperata ambulanta.

Hematomul pe care cel mic il avea la cap i-au facut pe medici sa anunte imediat cazul la politie. Si asistentii sociali au intrat pe fir si incearca sa lamureasca ce s-a intamplat.

Miercuri dimineata, bebelusul de sapte luni a fost transferat de la sectia de terapie intensiva, intr-un salon. Starea lui s-a mai ameliorat insa nu a trecut peste perioada critica.

Medicii il vor mai tine zile bune sub observatie din cauza posibilelor complicatii care pot aparea.

Bebelusul a fost adus la spital in stare foarte grava, iar medicii spun ca daca ambulanta nu ar fi ajuns la el in timp util, pruncul nu ar mai fi fost acum in viata.

Politistii au fost sesizati de medici si au deschis imediat o ancheta.

Asistentii sociali din Pancota cerceteaza si ei circumstantele in care bebelusul a ajuns sa fie atat de grav ranit.

Daca se va dovedi ca tatal bebelusului si-a agresat copilul, acesta ar putea fi decazut din drepturile parintesti. Pedeapsa in acest caz este intre 3 si 7 ani de inchisoare. Familia mai are acasa doi copii, un baiat care inca nu a implinit doi ani, si o fetita de sase ani.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO