Bărbatul surprins dezbrăcat în baia unei școli din Timișoara, arestat pentru 24 de ore


Ultimul update: Joi 07 Noiembrie 2019 21:53
Data publicarii: Joi 07 Noiembrie 2019 21:42
Categorie: Stiri actuale
barbat

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unei eleve de clasa I de la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seara, după audieri, a anunţat Poliţia Timiş.

Acesta a fost căutat de poliţişti de miercuri, după ce au fost sesizaţi de personalul didactic cu privire la faptul că în jurul orei 9,00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta liceului, iar o elevă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta fetelor, transmite Agerpres.

Conform şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Timiş, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă şi prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

"Pe coridor, el a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii, care cercetează incidentul petrecut", a spus Aura Danielescu.

Bărbatul, care era căutat de poliţişti, s-a predat joi, ulterior fiind audiat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO