Bărbatul împins de pe un pod în apele râului a murit. Iubita lui, internată la psihiatrie

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Final trist, în cazul bărbatului de 37 de ani care, săptămâna trecută, a fost împins de pe un pod în apele reci ale răului Săsar, în Baia Mare.

Omul a murit, după ce a zăcut în comă, în spital. Între timp, iubita lui, despre care martorii spun că ar fi vinovată, a rămas internată în spitalul de psihiatrie.

Surse din ancheta susţin că ea ar avea grave probleme psihice. Iar fostul ei iubit, implicat în incident, urmează să fie externat.

Incidentul tragic s-a petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână în Baia Mare, bărbatul venise din Braşov să o cunoască direct pe fata cu care până atunci comunicase pe internet.

La întâlnire însă a ajuns şi fostul iubit al tinerei, un bărbat de 43 ani de ani. Martorii povestesc că după o ceartă aprigă, bărbatul de 37 de ani a ajuns în râul Sasar. A fost recuperat după minute bune şi a fost dus în stare gravă la spital.

A fost ţinut în viaţa artificial, pe aparate, şi în cele din urmă a încetat din viata. După expertizele făcute la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei, spun surse din anchetă, s-a stabilit ca tânăra în vârstă de 23 ani are problemele psihice, aşa că a rămas internată sub supraveghere.

Poliţiştii urmează să îl audieze şi pe bărbatul care i-a însoţit pe cei doi. Dosarul îşi va schimba încadrarea juridică, după efectuarea necropsiei victimei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO