Barbatul cunoscut pe internet de o femeie din Timis a bagat-o in spital. Cum arata victima dupa "aventura amoroasa"

09-02-2016 16:43

O poveste de iubire s-a sfarsit cat se poate de prost pentru o femeie din Timis. Credea ca si-a intalnit jumatatea pe internet si a calatorit sute de kilometri sa isi intalneasca alesul.

Din pacate, individul ar fi batut-o atat de rau, incat victima a ajuns la spital. Acum, femeia spera ca macar oamenii legii sa ii faca dreptate. 

Femeia, in varsta de 27 de ani, a inceput sa vorbeasca cu individul pe internet. Se intelegeau din ce in ce mai bine si, aflata in plin divort, credea ca el e barbatul alaturi de care isi va reface viata.

Dupa cateva saptamani a acceptat sa mearga la Bacau sa il intalneasca. Doar ca acolo, barbatul a fost implicat intr-un scandal, iar femeia a ajuns sa dea declaratii la politie, in calitate de martor. Nervos ca a vorbit cu politistii, individul ar fi batut-o cu cruzime. Apoi a trimis-o acasa, in Timis, cu un autobuz.

Rudele au dus-o imediat la spital, iar legistii au considerat ca are nevoie de 65 de zile de ingrijiri medicale. Femeia a depus plangeri la politia din Bacau.

Femeia nu a ezitat atunci cand i s-a propus sa mearga in Bacau sa isi cunoasca iubitul.

Adriana Pasca, victima: "Dupa o saptamana s-a intamplat. Eram la un bar de acolo si ei s-au luat la bataie de la bautura si fetele care lucrau acolo m-au dus sus. M-a luat politia sa dau o declaratie, intre timp m-a sunat el, in ziua aia m-o si batut, a dat in mine cu un cablu, cu piciorul".

Apoi, desi ranita, barbatul urcat-o intr-un autobuz cu destinatia judetul Timis.

Cand a luat decizia sa isi paraseasca familia in cautarea iubirii, femeia nu s-a gandit ca ar putea ajunge atat de rau.

Polistii din Bacau spun ca cercetarile nu au fost deocamdata incheiate, pentru ca victima nu a fost foarte coerenta in declaratii.


VIDEO PROTVPLUS.RO