Barbatul cercetat penal că a lăsat să moară zeci de câini, filmat cum iese cu un câine din bloc


Ultimul update: Joi 31 Ianuarie 2019 13:51
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019 12:57
Categorie: Stiri actuale

Au apărut noi acuzaţii în cazul bărbatului din Braşov cercetat penal că a lăsat să moară în chinuri zeci de câini la Prejmer, într-un adăpost neautorizat, deşi avea cu ce să-i hraneasca.

Deşi magistraţii au impus, pe lângă măsura controlului judiciar, şi restricţia de a mai deţine un animal, câțiva cunoscuți l-au văzut cum iese cu un câine din blocul în care locuiește.

De 3 săptămâni, de când s-au descoperit ororile din Prejmer, peste 24 de mii de oameni cer că suspectul să fie arestat preventiv şi pedepsit cu închisoarea.

Câțiva vecini de-ai individului, dar și alți iubitori de animale, susțin că l-au văzut în ultimele zile pe bărbat că scoate la plimbare un câine ţinut în lesa. L-au fotografiat și au depus plângere la poliţie.

Lucrătorii de la biroul de investigații criminale din cadrul poliției județene Braşov spun că animalul va fi confiscat şi dus într-un adăpost autorizat, dacă sesizarea se confirmă. Individul se afla sub control judiciar pentru 60 de zile, timp în care nu are dreptul să părăsească județul și nici să mai dețină sau să îngrijească animale.

El nu a reuşit, deocamdată, să-i lămurească pe anchetatori cum de au murit câinii de la Prejmer, deşi în adăpost se aflau tone de mâncare pentru animale, iar el era sănătos şi putea să-i hrănească. Susţine că i-a iubit şi i-a îngrijit şi nu-şi explica ce s-a întâmplat acolo.

Între timp, la Braşov, cei revoltaţi de întreaga situaţie au anunţat un nou protest. Petiţia prin care oamenii cer pedeapsa cu închisoarea pentru acest om, a fost semnată pe internet de aproape 24 de mii de persoane.

VIDEO PROTVPLUS.RO